** LET OP! DE WEBSHOP IS GESLOTEN T/M HALF MAART / THE WEBSHOP IS CLOSED, ORDERS WILL BE SHIPPED FROM MID MARCH. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS, PLEASE SEND ME AN E-MAIL. **

Verzendinformatie

Uw bestelling wordt in Nederland binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden via PostNL of DHL, binnen de EU binnen 2 tot 3 werkdagen en buiten de EU binnen 5 tot 7 werkdagen. U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bevestiging van de order en van de verzending.

De kosten voor een brievenbus-pakket binnen Nederland zijn € 2,95 en een pakketje (tot 10 kg) bedraagt € 4,95. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling. Komt uw bestelling boven de 100 euro, dan betaalt u geen verzendkosten.

U kunt er ook voor kiezen om het product af te halen in Amsterdam, vermeldt dit dan in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling zal er een afspraak met u worden gemaakt wanneer u het product kunt afhalen.

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

*by Imre Bergmann is een label met pure, handgemaakte producten van porselein en meer. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe producten en speciale acties. Je ontvangt dan meteen 5 euro shoptegoed voor je eerste bestelling! *(Minimaal aankoopbedrag € 22,50, niet geldig op cadeaubonnen).