** LET OP! DE WEBSHOP IS GESLOTEN T/M HALF MAART / THE WEBSHOP IS CLOSED, ORDERS WILL BE SHIPPED FROM MID MARCH. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS, PLEASE SEND ME AN E-MAIL. **

Wereldservies / het proces

Datum:08/09/2014 Categorie:

P1000638

P1000629

Het Wereldservies is geïnspireerd door de verschillende culturen die met elkaar samenleven in Nederland. Ik zocht naar een manier om mensen uit diverse culturen op ontspannen wijze bij elkaar te brengen om zodoende saamhorigheid tussen hen te creëren. Mijn zoektocht bracht mij naar het fenomeen “eten”.

Eten is een universeel verschijnsel en niemand kan zonder eten. In veel culturen heeft eten een sociale functie en toont men gastvrijheid door iemand uit te nodigen voor een maaltijd. Hieruit is het idee ontstaan om een servies te ontwikkelen dat verschillende culturen uitnodigt om gezamenlijk van te eten en te drinken. In het Wereldservies zijn daarom karakteristieke vormen en patronen uit verschillende culturen samengebracht in een nieuw servies.

 

 

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

*by Imre Bergmann is een label met pure, handgemaakte producten van porselein en meer. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe producten en speciale acties. Je ontvangt dan meteen 5 euro shoptegoed voor je eerste bestelling! *(Minimaal aankoopbedrag € 22,50, niet geldig op cadeaubonnen).