Wit met spikkels

img_9614Een ander kopje uit deze stook, waar ik ook blij mee ben, is dit witte gespikkelde kopje. Ook handgedraaid en ongeglazuurd aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zit een cremewit glazuur. Ik heb meteen het kopje uitgetest en er een verse muntthee uit gedronken. Hij is goedgekeurd! 🙂 Ik ben nog wel een aantal andere modellen aan het uitproberen zodat de definitieve kopjes straks mooi bij elkaar aansluiten en je ze kunt combineren met elkaar ook al is de klei verschillend. Het mooie aan de kopjes met een ongeglazuurde buitenkant is de natuurlijke look (én feel) die deze kopjes hebben. En feel omdat de ongeglazuurde buitenkant uitnodigt tot vasthouden van het kopje. Je bent je net iets meer bewust van de thee die je drinkt als je dit kopje vasthoudt.

#simplicity #minimalism #slowdesign #simplelife #ceramics #ceramic #keramiek #ceramique #clay #teacup #coffee #cup #slowlife #klei #clay #tableware #handthrown #theartofslowliving #slowliving #enjoythemoment #byimrebergmann #maker #makersmovement #amsterdam #conciousliving #simplelife #simplepleasures

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

*by Imre Bergmann is een label met pure, handgemaakte producten van porselein en meer. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe producten en speciale acties. Je ontvangt dan meteen 5 euro shoptegoed voor je eerste bestelling! *(Minimaal aankoopbedrag € 22,50, niet geldig op cadeaubonnen).