** LET OP! DE WEBSHOP IS GESLOTEN T/M HALF MAART / THE WEBSHOP IS CLOSED, ORDERS WILL BE SHIPPED FROM MID MARCH. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS, PLEASE SEND ME AN E-MAIL. **

Met m’n handen in de klei

draaienIk vind het heerlijk om met m’n handen te werken. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, in verschillende functies binnen marketing en communicatie werd me duidelijk dat dit niet mijn weg was. Ik werd nieuwsgierig wat ik nog meer kon doen op het creatieve vlak en na een zoektocht ben ik de Kunstacademie gaan doen. Nu, jaren later ben ik nog steeds blij met de overstap die ik toen heb gemaakt. Ik werk nu bijna dagelijks met mijn handen, heerlijk vind ik dat! Het is echt bijzonder om iets te creëren en voor mij de mooiste manier van leven.

I just love to work with my hands. After years working in an office, working in marketing it became clear to me that was not the way to go for me. I became curious what else I could do and attended the art academy. Now, years later I feel lucky I made the switch  and get to work with my hand (almost) every day. Creating something is truly a wonderful feeling and a way of life for me.

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

*by Imre Bergmann is een label met pure, handgemaakte producten van porselein en meer. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe producten en speciale acties. Je ontvangt dan meteen 5 euro shoptegoed voor je eerste bestelling! *(Minimaal aankoopbedrag € 22,50, niet geldig op cadeaubonnen).