Blog van April and May

speckled-koffiekop-handen-01-webspeckled_koffie_bed_close_webErg blij met de vermelding van de Speckled cups op de blog van April and May. De Speckled cups zijn uit een selectie designproducten ‘Wood meets ceramic’ als favoriet geselecteerd door bloggers April and May. Het team achter April and May zijn bloggers Jantine en Vivian. Zij geloven dat achter alles een verhaal zit en zij willen deze verhalen graag delen. Zie hier het artikel op hun blog, de Speckled cups vind je natuurlijk ook in de webshop.

#simplicity #minimalism #slowdesign #simplelife #ceramics #ceramic #keramiek #ceramique #clay #teacup #coffee #cup #slowlife #klei #clay #tableware #handmade #theartofslowliving #slowliving #enjoythemoment #byimrebergmann #maker #makersmovement #amsterdam #conciousliving #simplelife #simplepleasures

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

*by Imre Bergmann is een label met pure, handgemaakte producten van porselein en meer. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe producten en speciale acties. Je ontvangt dan meteen 5 euro shoptegoed voor je eerste bestelling! *(Minimaal aankoopbedrag € 22,50, niet geldig op cadeaubonnen).