** LET OP! DE WEBSHOP IS GESLOTEN T/M HALF MAART / THE WEBSHOP IS CLOSED, ORDERS WILL BE SHIPPED FROM MID MARCH. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS, PLEASE SEND ME AN E-MAIL. **

Waste Not Wasted Vaasjes

Datum:18/07/2014 Categorie:
various4wr‘Waste not Wasted’ is een project van ongeglazuurde vaasjes. Deze vaasjes zijn ontstaan uit afgietsels van bestaande alledaagse plastic (wegwerp)verpakkingen.
Deze ‘waardeloze’ verpakkingen probeer ik weer waarde, duurzaamheid en schoonheid te geven door ze uit te voeren in (gekleurd) porselein. De binnenzijde is transparant geglazuurd.Er zijn 4 kleuren verkrijgbaar; wit, roze, groen en rood porselein in 2 verschillende motieven (bogen of streepjes). De hoogte van de ‘Waste not Wasted’ vaas small is ca. 13,5 cm, diameter 5 cm.

Het grote formaat van de Waste Not Wasted vaasjes is in 4 kleuren verkrijgbaar; wit, roze, rood en groen porselein in 2 verschillende motieven (vierkanten of punten). De hoogte is ca. 16 cm, diameter 6 cm.

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

ONTVANG 5 EURO SHOPTEGOED

*by Imre Bergmann is een label met pure, handgemaakte producten van porselein en meer. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe producten en speciale acties. Je ontvangt dan meteen 5 euro shoptegoed voor je eerste bestelling! *(Minimaal aankoopbedrag € 22,50, niet geldig op cadeaubonnen).